Plaukų šalinimas lazeriu - nebrangu, neskausminga ir efektyvu

Kovojate su odos bėrimais ar įaugusiais plaukeliais ir vis dar galvojate, kad procedūros lazeriu - brangu ar neefektyvu? Vadinasi, dar nebandėte plaukų šalinimo lazeriu ERA ESTHETIC lazerinės dermatologijos klinikoje

Šiuolaikinės lazerinės technologijos dėl savo efektyvumo ir ekonominio aspekto baigia išstumti procedūras su vašku, cukrumi ir kitus trumpalaikius metodus plaukams pašalinti.
Siekdama savo pacientams pasiūlyti tai, kas geriausia pasaulyje, „Era Esthetic“ lazerinės dermatologijos klinika įsigijo naujausią plaukų šalinimo lazerį „Soprano ICE“. Lazerio gamintoja - lyderiaujanti pasaulio kompanija Alma Lasers, už šį aparatą pelniusi auksinį įvertinimą. „Soprano ICE“ užtikrina efektyvų, komfortabilų bei, svarbiausia, ekonomišką plaukų šalinimą.

„Soprano ICE“ lazeris skirtingai nuo kitų lazerių plaukelių šalinimui naudoja SHR (angl.Super Hair Removal) – ypatingą plaukų šalinimo technologiją. SHR principas: plauko svogūnėlis kaip įprasta sugeria lazerio spindulį, bet kartu svogūnėlį veikia ir lazerio išskiriama šilumos energija, kuri kaupiasi plaukų folikuluose bei aplinkiniuose audiniuose, kol pažeidžia svogūnėlį. Šitokiu būdu SHR technologija efektyviai sunaikina plauko svogūnėlį ir apsaugo nuo plaukų ataugimo. SHR išskiria mažiau karščio nei kitos lazerinės sistemos, tačiau greičiau patenka į gilesnius sluoksnius ir užtikrina geresnius rezultatus šviesesniems bei plonesniems plaukams. Procedūros metu safyru padengtas antgalis šaldo odos paviršių ir apsaugo jį nuo karščio, todėl procedūra yra neskausminga.

Apie „Soprano ICE“:
* Patobulintu aparatu procedūras galima atlikti ir ant įdegusios odos.
* Tinka visiems odos tipams.
* Depiliacija lazeriu yra beskausmė, primena šiltų akmenų masažą.
* Procedūros itin greitos!
* Tinka ir šviesiems plaukams
* Patobulinto dizaino lazeriu lengvai pasiekiamos tokios vietos kaip antakiai, ausų, nosies landos, „tanga“ linija.
* Plaukelius šalinant lazeriu procedūros atliekamos 2-3 kartus rečiau nei vašku ar cukrumi, todėl plaukų šalinimas lazeriu yra pigesnis. Be to, dabar „Era Esthetic lazerinės dermatologijos klinikoje“ „Soprano Ice“ lazerių procedūroms - ypatingos kainos ir pasiūlymai!

Dažniausiai pasitaikantys klausimai
Ko aš galiu tikėtis po lazerinės depiliacijos?
Jau po pirmos procedūros plaukai neįauginėja, ima augti tiesiai, lyginasi dėmelės, po procedūrų kurso išnyksta odos pažeidimai, bėrimai, oda tampa lygi, ir tai pastebi visi. Po lazerinės depiliacijos sunaikinama 85-95 proc. plaukų. Plaukų augimo ciklą sudaro 3 besikeičiančios fazės: augimo, ramybės ir iškritimo; labiausiai paveikiami yra augimo fazėje esantys plaukai. Todėl siekiant geriausių rezultatų, būtina atlikti procedūrų kursą, norint užtikrinti, kad būtų paveikti visų plaukų folikulai.

Ar plaukų šalinimo lazeriu efektas yra visam laikui?
Iš sunaikinto plauko folikulo plaukai neatauga. Norint išlaikyti pastovų rezultatą visą laiką, po procedūrų kurso rekomenduojama atlikti itin retas palaikomąsias procedūras – maždaug kartą per metus.

Kiek plaukų šalinimo „Soprano ICE“ lazeriu procedūrų reikės?
Odos būklė ženkliai pagerėja po pirmųjų procedūrų. Norint pasiekti optimalų rezultatą rekomenduojamos 6 procedūrų kursas, „Soprano ICE“ lazeriu atliekamas kas 6-12 savaičių.
Procedūras klinikoje atlieka alifikuoti gydytojai dermatologai.

„Era Esthetic“ lazerinės dermatologijos klinika nuolat seka naujausius mokslo laimėjimus ir darbui naudoja tik patikrintas ir pasaulyje pačias stipriausias pozicijas pelniusias lazerių technologijas, todėl klientams siūlo tik tai, kas geriausia.

Daugiau informacijos rasite www.lazerineklinika.lt

Užsakymo nr.: PT_62166201

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis